Matematik

vektor funktioner

16. december 2008 af Oziriz (Slettet)

Hey.

Jeg har en parameterfremstilling for en cirkel.

x=2+5*cos(t)

y=3+5*sin(t)

Jeg skal eleminere parameteren t. Kan simpelthen ikk få det til at virke! på forhånd tak :)

Ps. det er til SRP


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Isoler t i y-udtrykket og indsæt dette i x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2008 af mathon

x = 2+5*cos(t)
y = 3+5*sin(t)

(x-2) = 5cos(t)
(y-3) = 5sin(t)

(x-2)2 = 52cos2(t)
(y-3)2 = 52sin2(t)

                                   (x-2)2 + (y-3)2 = 52(cos2(t) + sin2(t)) = 52
 


Svar #3
16. december 2008 af Oziriz (Slettet)

mange tak mathon :)

For jeg fik virkelig nogle underlige tal vha solve :D

(cos^2(t)+sin^2(t)) = 1 , ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2008 af mathon

Jo


Svar #5
16. december 2008 af Oziriz (Slettet)

Super, så forstår jeg det :)


Skriv et svar til: vektor funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.