Matematik

isolering af p

29. december 2008 af jks (Slettet)

Jeg tror jeg har stirede mig blind på denne ligning. Jeg skal omskrive den så man kan regne ud hvad p er... håber der er nogle som kan hjælp..

r*p(1-T)+(1-p)*r=z


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2008 af Dynin (Slettet)

rp(1-T)+(1-p)r=z

p(1-T)+1-p=z/r

p-pT+1-p=z/r

pT=1-z/r

p=(1-z/r)/T
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2008 af Duffy

 p = (r - z) / (r·T)


Skriv et svar til: isolering af p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.