Matematik

Hjælp (helst inden onsdag)! - jeg er lost..

05. januar 2009 af magnusemil (Slettet)

Hej...

Jeg sidder lige pt med to opgaver fra "vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik" (STX A-NIVEAU 2006), hvor jeg er gået helt i stå. Jeg ville blive super glad, hvis der var nogen der ville hjælpe mig med opagverne.

Den første opgave uden hjælpemidler er opg. 1.026 og lyder på følgende:

Grafen for funkionen f med forskriften f(x)=9-x2 og grafen for funktionen g med forskriften g(x)=x+3 afgrænser en punktmængde, der har et areal.
a) Skitsér punktmængden og bestem punktmængdens areal.

Anden opgave med hjælpemidler er opg. 7.008 og lyder:

En funktion f er bestemt ved

f(x) = ex - 4x

I fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
a) Bestem arealet af denne punktmængde


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2009 af DennisDeH (Slettet)

Hvad har du lavet af opgaverne indtil videre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I 1: Tag integralet af f(x)-g(x)dx. I 2) Integralet f(x) fra der hvor grafen møder x-aksen, find nulpunkterne ved at sætte f(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Sevedhæftet fil.

Vedhæftet fil:Grafen for f.doc

Skriv et svar til: Hjælp (helst inden onsdag)! - jeg er lost..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.