Matematik

2 grads ligninger

08. januar 2009 af muslile (Slettet)

a. x^2 - 4x - 5 = 0

b. x^2 + 4x + 5 = 0

c. x^2 - 4x + 5 = 0

d. x^2 + 4x - 5 = 0

e. 4x^2 - 7x = 0

f. 16x^2 - 1 = 0

g. x + 1/x = 1 (gang igennem med x, så er det en andengradsligning)

h. x^4 - 5x^2 + 4 = 0

i. 5(x + 12)^2 - 12 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af NejTilSvampe

er der et spørgesmål gemt et sted her eller?


Svar #2
10. januar 2009 af muslile (Slettet)

Ja, for jeg kan ikke finde ud af at lave den.. så jeg ville gerne have noget hjælp til dem.


Skriv et svar til: 2 grads ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.