Matematik

Isoler M i formlen

11. januar 2009 af Sapphires (Slettet)

Isoler M i formlen:

R =   k * 1 
        3 * M2

Nogen der kan hjælpe :)?

  


Svar #1
11. januar 2009 af Sapphires (Slettet)

Jeg glemte noget...

M > 0

 ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv at gange igennem med M^2 i første omgang.


Svar #3
11. januar 2009 af Sapphires (Slettet)

Så ender jeg op med dette resultat:

M2 = k*1
         3*R

Er det rigtigt? Og i så fald, hvordan får jeg 2 væk, så der kun står M?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2009 af UFO99 (Slettet)

Det er korrekt.

M^2=X   => M = ±√X

Brug dessuden at M er positiv


Skriv et svar til: Isoler M i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.