Matematik

Polynomiumsbrøk opgave - klassen gav op.

16. januar 2009 af Martinioo (Slettet)
Ø6 Kassens bund er et kvadrat med siden x cm, og kassens højde er h cm. Det oplyses nu at kassens rumfang skal være 1000 cm (=1 liter) b) bestem kassens dimensioner således at den samlede overflade bliver mindst mulig. Jeg har lavet opgave a) - men kunne ikke få hjælp af min lærer, og klassen har givet op på den, desværre :( Så tænkte om nogen herinde ville hjælpe mig. (:

Brugbart svar (2)

Svar #1
16. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

rumfang = h*x2 = 1000. Samlet overflade O = 2x2+4*x*h.

Bestem h af den første ligning og indsæt i formlenvf or O. Herefter optimares på normal vis.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Der skal i sidste sætning stå:  Bestem h af den første ligning og indsæt så h i formlen for O. Herefter optimeres på normal vis.


Svar #3
17. januar 2009 af Martinioo (Slettet)

 richterklanen, det er det vi ikke kan :/ 

Hvordan ville du løse den? for vi har lavet forkert hver gang - og læreren siger vi ikke er tæt på. 

Skal aflevere den her mandag, og eneste opgave der probleme med - så ville være taknemmelig hvis du havde en løsning. (:


Skriv et svar til: Polynomiumsbrøk opgave - klassen gav op.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.