Matematik

Andengradsligninger - Når der ikke er nogen c-værdi

24. januar 2009 af FCKristoffer (Slettet)

Hej alle!

Hvad gør man når der ikke er nogen c-værdi?

Jeg sidder og bakser med flg. ligning:

3x^2-6x=20

Umiddelbart ser det gansk enkelt ud, men efterhånden som man går længere og længere ned i den, bliver den mere og mere uforståelig.

Kan i hjælpe mig?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: 3x^2-6x=20 <=> 3x^2 - 6x - 20 = 0.


Skriv et svar til: Andengradsligninger - Når der ikke er nogen c-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.