Matematik

HJÆLP hvordan finder jeg månedsrenten?

26. januar 2009 af dorskid (Slettet)

I en reklame skriver et finanseringsselskab, at den årlige rente på et lån er 22%. Renten tilskrives månedsvis. Bestem den månedlige rente.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af Isomorphician

(1+r)12 = 1,22, isoler r.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

((1+r/100)12-1)*100=22 <=> r = 1,671 % pr. måned. Kontrol 1.0167112 -1 = 0,22 eller 22%


Svar #3
26. januar 2009 af dorskid (Slettet)

hvad hedder den formel


Skriv et svar til: HJÆLP hvordan finder jeg månedsrenten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.