Tysk

Hvordan siger man..

01. februar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Fem af arbejderne blev syge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af addictxx (Slettet)

Fünf der Arbeiters wurden krank.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2009 af Alloo (Slettet)

#1

Du burde nok ikke bruge google translate..


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2009 af addictxx (Slettet)

#2

Det har jeg nok heller ikke? Har brugt ordbogen.

Jeg slog af op i ordbogen og der stod det her:

af
1. von (+ dat.); dronningen ~ Danmark = die Königin von Dänemark; en roman ~ den forfatter = ein Roman von dem Verfasser
2. en ~ byens borgere = (ved tilhørsforhold) ein Bürger der Stadt
3. aus; liste sig ud af huset = sich aus dem Haus stehlen

Kig på nummer 2. Den har jeg bare taget efter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2009 af Jekoa (Slettet)

Fünf der Arbeiter wurden krank.

Fünf von den Arbeitern wurden krank.


Skriv et svar til: Hvordan siger man..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.