Matematik

Seperation af de variable

02. februar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

Bestemet generelt udtryk for h(t).
 

For at bestemme dette udtryk, anvender jeg separation af de variable:
dh/dt=-k·√(h(t))
dh=-k·√(h(t))·dt
1/√(h(t) )·dh=-k·dt
 

Men nu hvor jeg skal integrere osv. aner jeg ikke vhvad jeg skal gøre???


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

 #0: Hvad er dit bud?


Svar #2
02. februar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

Hm. Når man skal integrere den, bliver den så ikke?

∫h(t)^(1/2)·dh=∫-k·dt

Jeg har bare ikke noget bud på hvad den så bliver.


Skriv et svar til: Seperation af de variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.