Matematik

Integration

02. februar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

I denne opgave skal jeg bestemme et generelt udtryk for h(t).
Jeg er nået så langt:

dh/dt=-k·√(h(t))
dh=-k·√(h(t))·dt
1/√(h(t) )·dh=-k·dt
∫1/√(h(t) )·dh=∫-k·dt

Jeg har fået at vide, at det inegreret giver:
2·√(h(t) )=-kt+c
h(t)=(-kt+c)^2
 

Men det kan jeg ikke forstå? For man opløfter selvfølelig i anden potens for at fjerne kvadratroden, men hvad liver der af det 2* der står foran √(h(t))?? Det kan da ikke forsvinde.
Er der én der vil hjælpe mig med at færdiggøre opgaven??


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2009 af Dynin (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/152959


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.