Fysik

Nogen der ved?

03. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

Hej alle sammen (=

Jeg har lagt mærke til at vi er mange herinde som får de samme opgaver. Jeg sidder slv inde med nogle opgaver der hedder:

6 Kraftprøve, 7 Rakethyldster, 8 Bil på vandret vej, 12 Vandseng osv.

Jeg kunne bare rigtig godt tænke mig at vide hvad selve bogen med alle disse opgaver hedder. Nogen der ved det?

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#0 Du kan jo prøve at spørge din lærer :) Jeg ved ikke hvad det er for en bog.


Svar #2
03. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

Ja men det er ikke li så simpelt...

vi får nemlig altid prøver fra den bog, så jeg tror ikke han vil svare hvis jeg spurgte.

Men altså, har du da lavet nogle opgaver fra den bog? (=


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Du kan sige at det bare er af interesse eller noget i den stil.

Nej, jeg tror ikke jeg har lavet nogen fra den bog du omtaler. Vi lavede primært opgaver fra vores lærebog og gamle eksamensæt.


Svar #4
03. februar 2009 af Chiiiqua (Slettet)

jo du kunne jeg vel sagtens.. men det er et lidt dumt tidspunkt at gøre det i, for jeg har allerede prøve på torsdag. =/


Skriv et svar til: Nogen der ved?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.