Matematik

Funktioner

05. februar 2009 af Natalie Dejabél (Slettet)

Er der nogen der kan hjælp mig med at finde x i denne funktion 2x^2+4x-16=y?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

der er jo andengrads ligningen, sæt den lig 0

find så determinaten

også burde du kunne huske resten der fra


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der skal lidt flere oplysninger til.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

det skal der da ikke

d=b^2-4*ac

x=(-b+/-kvroden(d))/(2a)


Svar #4
05. februar 2009 af Natalie Dejabél (Slettet)

# 2 hvad er der mere?


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.