Matematik

Hjælp til denne ligning

05. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

Hej har brug for hjælp til denne ligning' håber at i kan vise/forklare hvordan i gjorde.

Ligning: (nu skriver jeg det lige i bogstav, da man ikke kan skrive det ind på pc)  opgaver lyder:

en ottendedel x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af hansen_09 (Slettet)

Altså (1/8) * x = 4 eller..?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af Alloo (Slettet)

(1/8)x=4⇔0,125x=4⇔x=(4/0,125)⇔x=32


Svar #3
09. februar 2009 af Nha_lovely (Slettet)

´Svar 1: ja

Svar 2: forstod det ik.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2009 af mathon

(1/8)*x = 4             multiplicer med 8 på begge sider

8*(1/8)*x = 8* 4

x = 32


Skriv et svar til: Hjælp til denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.