Matematik

Vil I hjælpe mig??

06. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hej alle.

Jeg skal løse nedenstående opgave, og kan simpelthen ikke forstå hvad der menes:

Betragt den eksponentielle udvikling der har grundtal a = 1,5 og som opfylder at når x = 1 er y = 6.

a) Hvad er y når x = 2? Og når x = 3? Og når x =0?

Kan I hjælpe mig!?

Smil B^^k


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Når x vokser med 1, bliver y ganget med a.

Når x=2 er y=6·1,5=9.

Fortsæt selv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

En eksponentiel udvikling er af formen: y=bax Du ahr a og så skal du indsætte punktet for at finde b. Bagefter har du en ligning med en ubekendt


Skriv et svar til: Vil I hjælpe mig??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.