Matematik

Hastighedskonstanten k - negativ eller positiv?

16. februar 2009 af strangers

Hejsa

I forbindelse med reaktionskinetik skal hastighedskonstanten k bestemmes. Er denne - for samtrlige ordener - den negative hældning eller "bare" den posirive hældning?

mvh Jansik


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2009 af mathon

k > 0

0.'te orden v = k*[A]0 = k                                             [A] = -kt + [A]o

1.'te orden v = k*[A]1                                                   ln[A] = -kt + ln[A]o

2.'te orden v = k*[A]2                                                  1/[A] = kt + 1/[A]o


Skriv et svar til: Hastighedskonstanten k - negativ eller positiv?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.