Matematik

Areal hjælp

17. februar 2009 af kim19 (Slettet)

Jeg har en trekant ABC hvor det oplyses, at a =100 cm, b=64 og c= 118,7 vinkel C er ret (90 grader)

Hvordan regnes arealet ud af denne trekant ?

Håber en kan hjælpe mig Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af addictxx (Slettet)

1/2 * højde * grundlinjen = areal


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2009 af mathon

                                             A = ½*katete1*katete2

da en katete samtidig er højde på den anden katete, som derved bliber grundlinje


Svar #3
17. februar 2009 af kim19 (Slettet)

så arealet bliver bare 3200 ?


Skriv et svar til: Areal hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.