Matematik

Brug for lidt hjælp.

18. februar 2009 af y-dam (Slettet)

Kan ikke huske det her:

6950liter =??? m3

2m2=??? cm2

Håber nogle kan hjælpe..

:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Isomorphician

1000 L = 1 m3

1 m2 = 10.000 cm2


Svar #2
18. februar 2009 af y-dam (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2009 af peter24 (Slettet)

1000 L = 1 m3

1 m2 = 10.000 cm2
 


Skriv et svar til: Brug for lidt hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.