Matematik

hurtig hjæl tak :)

20. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg sidder med en opgave og jeg har udregnet den, men folk fra klasse har fået forskellige resutlater. Den går ud på, at en funktion f er bestemt ved f(x)=2x + e3

jeg skal bestemme f'(0) .. er der nogen der kan give mig svaret, så må jeg se om mit er korrekt - eller deres! Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2009 af Dynin (Slettet)

f(x)=2x + e3x ⇒ f '(x)=2+3e3x hvoraf f '(0)=2+3e3*0=2+3=5


Svar #2
20. februar 2009 af biqqu (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: hurtig hjæl tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.