Fysik

Bevægelse i 2D

21. februar 2009 af Mani4 (Slettet)

En bil laver en ret bevægelse med farten v.

Bilens fart som funktion af tiden: v(t) = v0(1-e-t/T)

til tiden t = 6,0s er bilens fart = 15m/s. Desuden begynder kørslen til tiden t = 0,0s og v0= 30m/s.

Søger hints til at komme igang med at beregne værdien af T.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2009 af mathon

v(0) = vo(1-e-0/T) = vo(1-e0) = vo*0 = 0
i uoverensstemmelse
med
vo= 30m/s
 


Skriv et svar til: Bevægelse i 2D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.