Matematik

forståelse

26. februar 2009 af 215 (Slettet)

 Har fået en opgave hvor der står at skal

opstil en funktion , som beskriver BMI, som Funktion af vægten ?

Jeg har fået en formel for BMI, men skal jeg her isolere vægten for I formlen for BMI eller hvad ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Amandaskat (Slettet)

hvad kender du af oplysninger?


Svar #2
26. februar 2009 af 215 (Slettet)

 jeg ved at formlen for BMI, er BMI = Vægten i Kg/Højden i Meter ^2, og at je sener skal bruge den til at finde ud af i hvilket interval en normalvægt, vil vægt vil være


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

BMI = m/h^2 , hvor m er i kilo og h er i meter (SI enheder)


Svar #4
26. februar 2009 af 215 (Slettet)

 jah .....


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

... Der har du din funktion... BMI som funktion af massen, m.


Svar #6
26. februar 2009 af 215 (Slettet)

 hmm'

så er der jo ikke ændret på noget ....


Svar #7
26. februar 2009 af 215 (Slettet)

 men hvorfor står der så opstil ...... menes der ikke at jeg skal lave en ny


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Hvorfor skal der ændres på en definition? - Du skal blot kalde massen for m og højden for h, og skifte ud.

BMI er defineret som masse/højden^2

Dvs:

BMI(m)=m/h^2, her har du BMI som funktion af massen.


Skriv et svar til: forståelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.