Matematik

blandet

28. februar 2009 af helle91 (Slettet)

hej .. jeg sidder her med en matematik aflevering der volde mig nogle problemer.

bla. opgave 1 som lyder : lad der være givet to paralelle linjer, l og m. I har ligningen y=2x+3 og m går igennem (2,5)... hvordan går jeg ?

så har jeg også nogle problemer med faktorisering

hvordan faktorisere jeg 3x^2+2x+5          og        x^2-16x+64

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Hvad er spørgsmålet?

Bestem rødderne. Hvis andengradspolynomiet har rødderne x1 og x2 så er ax2+bx+c = a(x-x1)(x-x2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2009 af peter lind

Hvis 2 linier er parallelle har de samme hældningskoefficient. For en linie med hældningen a, som går gennem punktet (x0,y0) er ligningen y=a(x-x0)+y0


Svar #3
28. februar 2009 af helle91 (Slettet)

hov spørgsmålet lyder selvfølgelig, bestem ligningen for m


Skriv et svar til: blandet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.