Kemi

Formler for følgende salt

01. marts 2009 af .:Tarzan:. (Slettet)

Skriv formler for følgende salt:

Bariumbromid

Ba2++ + O2- = Ba2O6
 

Forholdet: 2 : 6
 

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af kuerten15

Nej..

Ba2+ + O2- = Ba2O2

Så forholdet er 1:1.


Svar #2
01. marts 2009 af .:Tarzan:. (Slettet)

Hvordan kan du se på dit periodiske system at Ba har en ladning på 2+


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af Ramses I (Slettet)

Ba står i 2. hovedgruppe og ilt står i 6.hovedgruppe.

Ba2+ og O2- Det må blive til BaO


Svar #4
01. marts 2009 af .:Tarzan:. (Slettet)

idet 2+ og 2- går ud mod hinanden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2009 af mathon

Ba2+   +  O2-   →    BaO


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2009 af Darwin (Slettet)

Bariumbromid (som angivet i #0) har formlen BaBr2 (1:2). {Ba2+ + Br-}


Svar #7
01. marts 2009 af .:Tarzan:. (Slettet)

omg nu er jeg i tvivl.


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. marts 2009 af mathon

næppe tvivl
men forvirring

du skriver
....
Bariumbromid

Ba2+ + O2- = Ba2O6
....
1) teksten passer ikke til ionerne
2) afstemningen er forkert
...........

Ba2+ + O2- → BaO

Ba2+ + 2Br- → BaBr2


Skriv et svar til: Formler for følgende salt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.