Fysik

Modstands elektrecitet formel

07. marts 2009 af ginsigtor (Slettet)

 En hårtørrer:

Det tager den 1.5 timer at opvarme stuen til 22 grader. Den er tilsluttet 220V og strømstyrken gennem den er 11A 

Hvor stor er modstanden i varmeblæseren?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2009 af Lubas (Slettet)

U = R*I

220 V = R * 11A

R = 220 V / 11 A

R = 20 Ω


Skriv et svar til: Modstands elektrecitet formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.