Kemi

Hvad er det? :p

11. marts 2009 af Petrified1989 (Slettet)

Nogen der ved hvad det her er? Hvis det overhovedet er noget :p

HFCs?

PFCs?

SF6?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Ramses I (Slettet)

HFC's = hydroflurocarbons

PFC's = perflurocarbons

SF6 = svovlhexaflurid


Svar #2
11. marts 2009 af Petrified1989 (Slettet)

Årh mange tak :) Syns ikke rigtig jeg havde set dem før :p


Skriv et svar til: Hvad er det? :p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.