Matematik

retningsvektor søges!

17. marts 2009 af mrsdarcy (Slettet)

 Hej!

Hvordan omskriver jeg det her ?a+b?=5 så jeg har vektor a og b?

Opgaven lyder:

om vektorerne a og b gælder, at ?a?=4 og ?b?=2 og ?a+b?=5

Bestem vinklen mellem ?a? og ?b?....          VINK: Udregn ?a+b?^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af Exupery (Slettet)

Hvis Jane Austen-fanen fik styr på spørgsmålstegnene, ville det måske hjælpe os. :)


Svar #2
17. marts 2009 af mrsdarcy (Slettet)

  Hej!

Hvordan omskriver jeg det her la+bl=5 så jeg har vektor a og b?

Opgaven lyder:

om vektorerne a og b gælder, at lal=4 og lbl=2 og la+bl=5

Bestem vinklen mellem lal og lbl....          VINK: Udregn la+bl^2

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2009 af mathon

cos(180°-V) = (42+22-52)/(2*4*2)

-cos(V) = (-5)/(16)

cos(V) = (5/16)

V = cos-1(5/16)


Svar #4
17. marts 2009 af mrsdarcy (Slettet)

Ja, men hvordan kommer jeg frem til lal og lbl ??????? 


Skriv et svar til: retningsvektor søges!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.