Matematik

Kommentér model

18. marts 2009 af CJN (Slettet)

Hvad menes der når der står:

Kommentér modellen når det oplyses at verdesrekorden på langdistancen 10000meter var 1 time og 54 min.

f(x)= 0,58x + (-14,63)           Hvor f(x): tid målt i sek. x: distance målt i meter.

Tabellen for udregning af tallene a og b går kun til en distance på 1500 meter/863,13 sek.

Sætter man de 10000 ind i modellen passer den næsten:

f(10000)=0,58*10000+(-14,63) = 5785,37

5785,37 sek / 60 min = 96,42 min / 60 min = 1 time og 60 min.

Hvad er det så jeg skal svare? Modellen passer næsten eller?

Jeg er ik så god til at formulere mig matematisk.. :-s


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2009 af Jerslev

#0: I dit tilfælde er modellen nok rimelig god.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
18. marts 2009 af CJN (Slettet)

Dvs min kommentar er.. Modellen stadig holder stik?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2009 af Jerslev

#2: Ja.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
18. marts 2009 af CJN (Slettet)

Ok tak!


Skriv et svar til: Kommentér model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.