Matematik

Én hurtig ligning!

20. marts 2009 af Angora92 (Slettet)

Hej!! Jeg har lige en ligning jeg ikke ved hvordan jeg skal løse.. Håber nogle vil hjælpe mig på vej!! :)

x - 3,8 / 5,3  =  x - 2,7 / 11,13


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt lige nogle paranteser i din ligning, så man kan se, hvad der er hvad. :)


Svar #2
20. marts 2009 af Angora92 (Slettet)

(x - 3,8) / 5,3 = ( x - 2,7) / 11,13

Hjælper det??


Svar #3
20. marts 2009 af Angora92 (Slettet)

(x - 3,8)              =       (x - 2,7)                                                                                                                                      5,3                                11,13

Det kan også være det her er bedre?? :)


Svar #4
20. marts 2009 af Angora92 (Slettet)

Hov den har rykket sig.. Hmm, det så ikke sådan ud, før jeg sendte det, men fungere den første??


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Prøv at gange igennem med (11,13*5,3).


Svar #6
20. marts 2009 af Angora92 (Slettet)

Altså f.eks. i den første, så skal jeg sige x gange 5,3 og -2,8 gange 5,3. Og bagefter den anden med 11,13.? For det har jeg nemlig prøvet, og hvis jeg gjorde det rigtigt, er det ikke den måde det skal gøres på.. Men jeg prøver igen ;)


Skriv et svar til: Én hurtig ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.