Matematik

gange ind i parantes

23. marts 2009 af Jbruhn (Slettet)

Hejsa,

Kan I ikke lige hjælpe mig med at løse denne, gerne med lidt mellemregninger:)

:

Y – (-140+0,2Y) - 515+0,75(Y-(-140+0,2Y))


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2009 af Exupery (Slettet)

Hvorledes har du selv båret dig ad indtil videre?


Svar #2
24. marts 2009 af Jbruhn (Slettet)

C=515+0,75(Y-T)
T = -140 + 0,2Y
SP = Y – T – C  <=>

SP=Y – (-140+0,2Y) - 515+0,75(Y-(-140+0,2Y))

Hvordan er det at man ganger det andet sidste Y ind i parantesen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Det bliver ikke ganget ind i parantesen, men derimod kan du gange - ind i parantesen, dvs. ændre fortegnet på alle ledene.


Skriv et svar til: gange ind i parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.