Matematik

Sidder fast faktorisering

24. marts 2009 af rasmus-b (Slettet)

Opgaven er i vedhæftet fil

Med mellemregninger eller kan jeg jo intet bruge det til:P

på forhånd tak:)

Vedhæftet fil: Opgave 1.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

find rødderne til andengradsligningerne feks. 2*x^2 +2*x-4 = 0

så ved du jo at ligningen kan skrives a (x-r1)*(x-r2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

dvs :

2*x^2 +2*x-4 = 0 (=)

x = -2 eller x = 1

så kan du skrive :

2(x+2)*(x-1)


Skriv et svar til: Sidder fast faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.