Matematik

Løs en ligning

13. april 2009 af Cullalla (Slettet)

Hej alle.

Jeg skal løse denne ligning der er nede for, i kan følge trin for trin.

Jeg har lavet ligningen om til en andengradsliging, men er det den rigtige fremgangsmåde? - Hvis det i så fald er rigtigt, hvad er det næste trin så, at finde diskriminanten?

3,2*t+4,9*t^2=6,5

3,2*t+4,9*t2-6.5= 6.5-6.5

3,2*t+4,9*t2-6.5=0

Mvh. Louise


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af peter lind

Bortset fra at du skriver t2 i stedet for t2 i det midterste led er det korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2009 af Isomorphician

Ja, find diskriminanten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2009 af indien (Slettet)

For at finde Diskriminanten(D) skal du bruge : D= b^2 - (4*a*c)


Svar #4
13. april 2009 af Cullalla (Slettet)

Kan det passe diskriminanten er 117 ? (:


Svar #5
13. april 2009 af Cullalla (Slettet)

*117,16


Skriv et svar til: Løs en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.