Matematik

Funktioner af f'(x)

19. april 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Hej jeg vil bare vide om dette er rigtigt.

f '(x) = udtryk for et stigningstal?

fx ... f '(toppunkt) = 0

tak på forhånd =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af VH^ (Slettet)

f'(x) er hældningskoeficénten på tangent til et givet punkt på f(x)

du finder lokale maksium og minimum ved f'(x) = 0

håber det gav mening :)


Svar #2
19. april 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Ahh suer takker =)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

f '(x) er stigningstallet (hældningskoefficienten) af tangenten. I toppunkter er tangenten vandret, så der er f '(x) = 0


Skriv et svar til: Funktioner af f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.