Matematik

model der beskriver udvikling!

19. april 2009 af baahh (Slettet)

okay så jeg skal opstille en model der beskriver udviklingen i tallene af konstaterede tilfælde af modermærkekræft i årene EFTER 2003 ud fra følgene oplysninger:

"I årene 2003 blev der konstateret 1222 tilfælde af modermærkekræft i DK. I de følgende år vokser antallet med 5,5% om året"


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af mathon

A(n) = 1222*1,055n      hvor n er antal år efter 2003


Svar #2
19. april 2009 af baahh (Slettet)

er det så det samme som formlen y=b*ax ?

altså:

y=1222*1,055x


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

ja det er en eksponentiel voksende funktion som kan beskrives med denne model.


Svar #4
19. april 2009 af baahh (Slettet)

tak :D


Skriv et svar til: model der beskriver udvikling!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.