Matematik

En svær stykke

20. april 2009 af Necla (Slettet)

3dm2   =     Cm2


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af mathon

1 dm = 10 cm               som kvadreres

(1 dm)2 = (10 cm)2

12 dm2 = 102 cm2

1 dm2 = 100 cm2


Svar #2
20. april 2009 af Necla (Slettet)

Er det der der du har skrevet til sidst


Svar #3
20. april 2009 af Necla (Slettet)

Når okey det må være 300cm2


Skriv et svar til: En svær stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.