Matematik

funktioner: definitionsmængde & værdimængde

20. april 2009 af gudtee (Slettet)

hej...

heeelp me !

hvordan finder man Dm og Vm for en mærkelig potensudviklig??


Svar #1
20. april 2009 af gudtee (Slettet)

funktion: f(x) = 4 * 0.5^x


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0/1 det er ikke en potensfunktion, men derimod en eksponentialfunktion ... disse er defineret overalt, så Dm(f)=R ... prøv at tegne grafen, så kan du selv se hvad Vm(f) er ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2009 af morell18 (Slettet)

det er en eksponentiel udvikling

vm=fra 4 til minus uendeligt

Dm= fra nul til plus uendeligt


Svar #4
20. april 2009 af gudtee (Slettet)

ja ups.. eksponentiel


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2009 af Dynin (Slettet)

#3 øhhh ... du er vist lidt forkert på den ... f(x) er også defineret for negative tal og når x→∞ vil   f(x)→0 ikke -∞ som du har indikeret !


Skriv et svar til: funktioner: definitionsmængde & værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.