Matematik

rente.

21. april 2009 af glassgirl (Slettet)

en person indsætter 8700 kr på en højrentekonto med en fast årlig rente på 4,0%

hvor stort et beløb står der efter 7 år?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2009 af Isomorphician

Brug renteformlen:

Kn = K0*(1+r)n

Hvor:

n = antal terminer

Kn = Kapitalværdi efter n terminer

K0 = Kapitalværdi ved starttidspunktet

r = rentesatsen i procent (fx: 4 % = 0,04)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2009 af mathon

K7 = 8700*1,047

OK
#1 var på færde...:-)


Skriv et svar til: rente.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.