Matematik

hurtig svar: kvadratsætning

26. april 2009 af 215 (Slettet)

 giver (x-1)(x+2) = 0
ik
x^2 - 2^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Isomorphician

Brug nulreglen i stedet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 (x-1)(x+2)=x2+2x-x-2=x2+x-2 ...

men brug nulreglen :)


Svar #3
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 nulregel... ikke diskriminant ?...heh..kk prøer .... men det  det bliver altså  x^2+x-2


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#3 ja når du ganger parenteserne ud ... men det er ikke nødvendigt hvis du skal løse ligningen :)


Svar #5
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 hvordan kommer jeg videre herfra ?
x(x-2) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#5 er det et nyt spørgsmål? ... ved brug af nulreglen er x(x-2)=0 ⇔ x=0 eller x-2=0


Svar #7
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 ja... men hvordan for jeg fjernet X som er ude a parentesen ?


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

genlæs #6


Svar #9
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 jamen i min facit liste står der 2...


Svar #10
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 undskyld -2


Brugbart svar (1)

Svar #11
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#9 x=0 ν x-2=0 ⇔ x=0 ν x=2 .......... ikk :)


Brugbart svar (0)

Svar #12
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#10 er (hele?) opgaven i #5 korrekt stillet? I såfald har du svaret i #6/#11


Svar #13
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 (x-1)(x+2) = 0


Svar #14
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 det siger lommeregner også


Brugbart svar (1)

Svar #15
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#13 som i #6 har du (x-1)(x+2) = 0 ⇔ x-1=0 ν x+2=0 ⇔ x= ...


Svar #16
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 lommeregneren siger at det er 1,-2, har udregnet den


Brugbart svar (1)

Svar #17
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

................... det giver #15 osse :)


Svar #18
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 men når jeg bruger diskriminaten så får jeg 1,-2


Brugbart svar (1)

Svar #19
26. april 2009 af Dynin (Slettet)

#18 øhhh er det ikke det samme som dit svar i #16 og som du hurtigt kan udlede af #15?


Svar #20
26. april 2009 af 215 (Slettet)

 tjahh... ved det heller ike ?...


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.