Matematik

er dether rigtigt lavet ??

01. maj 2009 af sissasine (Slettet)

prisen for en ny motorcyklen var i 1993 100.000 kr.

i 94 var værdien faldet til 79500Kr.   i 95 til 63203kr. i 96 til 50246kr. i 97 til 39946kr  i 98 til 31757 kr,

i 99 til 25247kr. og i 2000 til 20071

hvad er forskriften for f

fra 93 til 94 er værdien faldet med 20500 kr.

100/100000• 20500=  -20,5%

A= 1- 0,205= 0,795

f= 100.000•0,795x

er det rigtigt hvis ikke hvordan gøres det så :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2009 af Isomorphician

Det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2009 af MN-P (Slettet)

Hvis du regner videre og finder den forventede pris efter 2, 3 osv år, kan du sammenligne med de priser du får oplyst.

Så ved du om dit svar er rigtigt.

Denne kontrol skal med i opgavebesvarelsen


Skriv et svar til: er dether rigtigt lavet ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.