Matematik

TANGENT PARALLEL MED LINJEN M

10. maj 2009 af Monigak (Slettet)

En funktion f er bestemt ved

f(x) = -2x^3 + x^2 + 4x - 3

a) Vis, at tangenten i punktet P(0, f(0)) er parallel med linjen m, der har ligningen

4x - y +  2 = 0

Hvordan viser man at de er parallelle???


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af mathon

at tangenten i P(0,f(0))
har hældningskoefficinet 4     (y = 4x + 2)


Svar #2
10. maj 2009 af Monigak (Slettet)

ok tusind tak  skal du have :D


Skriv et svar til: TANGENT PARALLEL MED LINJEN M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.