Matematik

rettelse

10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 ..

Vedhæftet fil: Trekant.doc

Svar #1
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 SAmt denne

Vedhæftet fil:fiind koordinat.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af peter lind

AC er givet i opgaven til 18 og er altså ikke 15. Derimod er AB= BC =15. Kald fodpunktet for højden for H. Trekant BCH er retvinklet med vinkel H=90 grader. BC er altså hypotenusen. Pytagoras giver derfor HB2+HC2=BC2


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af Isomorphician

a2 + b2 = c2 <=>

(katete1)2 + (katete2)2 = (hypotenuse)2

Det er længden af den ene katete og længden af hypotenusen du kender, og ikke længderne af de to kateter.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2009 af Isomorphician

Du får F(a) til at give et forkert resultat.


Svar #5
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #2 og er det så ligemget, hvilken af sider a og b er? Altså så jeg kan indsætte mine værdier ind i formlen for phytagoros?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2009 af peter lind

#1 Du mangler at afsætte g(x) på grafen.

Sætningen "Den funktion jeg fik efter at havde sat f(x) og g(x) lig med hinanden integrerer jeg " er noget vrøvl. Du finder grænserne ved at sætte de 2 funktioner lig hinanden. Du skal integrere g(x)-f(x) mellem de grænser du har fundet.


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2009 af webnord (Slettet)

se

Vedhæftet fil:h.doc

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. maj 2009 af peter lind

Som der står i #3. Navnene har ingen betydningen. Du kan kalde hvilken som helst af siderne hvad det passer dig uden at det ændrer på størrelsen af de enkelte sider. Det der spiller en rolle er hvilken side, der er hypotenuse og hvilken sider, der er kateter.


Svar #9
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #8 så egentlig er det ligemeget om kateten er a eller b.. (håber du forstår, hvad j mener ;-) )


Svar #10
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 nu har jeg forstået det.. det var mig der vrøvlede lidt :)


Svar #11
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 er der ikke nogen der kan fortælle mig mht. til #2 hvad jeg gør forkert?

For nu har jeg integreret funktionen.. Hvad hedder grænserne?


Svar #12
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 er det sådan den skal se ud? (se fil)

#6 det er netop havd jeg har gjort..

Vedhæftet fil:graf.doc

Brugbart svar (0)

Svar #13
10. maj 2009 af peter lind

Grænserne har du fundet korrekt til 1 og 4. Det du gør galt er at integrere f i stedet for g(x)-f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #14
10. maj 2009 af peter lind

#12 Det er korrekt.


Svar #15
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 super, tak


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.