Matematik
lille spørgsmål (differentation)
29. november 2004 af
2835 (Slettet)
Hvis f(x) = 2x og g(x)=x-1
så er (fog)=2*(x-1)=2x-2
hvis jeg så skal udregne (fog)'(x), skal jeg så igennem den lange formel:
g'(f(x))*f'(x)
eller kan jeg direkte sige at:
(fog)'(x)=2
Altså vil begge udregninger give samme resultat?
så er (fog)=2*(x-1)=2x-2
hvis jeg så skal udregne (fog)'(x), skal jeg så igennem den lange formel:
g'(f(x))*f'(x)
eller kan jeg direkte sige at:
(fog)'(x)=2
Altså vil begge udregninger give samme resultat?
Svar #1
29. november 2004 af frodo (Slettet)
selvfølgelig giver det det samme!
"Den lange":
1*2=2
Den korte 2
"Den lange":
1*2=2
Den korte 2
Skriv et svar til: lille spørgsmål (differentation)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
