Matematik

Mat A STX

11. maj 2009 af kim19 (Slettet)

Er der nogle der kan ligger resultaterne ind fra Mat A i dag? Fra opgave 1 til 16.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af Jessica1

Hehe , det er jo ikk sikkert, jeg har lavet dem rigtigt ;S
 


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af Jessica1

er ikk sikker på mine resultater, men følger gerne med i tråden ;p


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af delidolu (Slettet)

Synes den var ret svær og er usikker mange steder ,, vil også gerne have den vejledende , hvis nogen kunne vedhæfte den ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af NejTilSvampe

jonny har du den så du kan lægge den op? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2009 af Exupery (Slettet)

Mon ikke Allan Simonsen ligger svarerne op på et tidspunkt, som han plejer at gøre. Jeg venter spændt i hvert fald.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2009 af allan_sim

Engang i løbet af i aften om alt går vel...


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2009 af Jessica1

Er det svarene eller opgavesættet I tænker på ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2009 af PedeV (Slettet)

Facit for pokker da...


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2009 af Exupery (Slettet)

#6 Lyder godt! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2009 af Jessica1

okay , sorry main ! :P haha

ej, tager dem jeg ka huske, så må I jo se, om det svarer til jeres.. finder mit hele sæt senere på den anden ..

Opg. 1:      t =-3/2
Opg 2:       5q^2 eller 3q^2
Opg 5:        3x^2 +2
Opg 6: kuglens ligning (2-0)2+(-1-0)2+(7-5)2-9 = 0
             vinkel 26 grader
Opg 7: Tangentligning: e2*(3x-4)
Opg 8: m(l) = 0,0006*l^3.3817
             m (7,5) = 0.546193
             l=7,7 mm
Opg 11: Omdrejningslegeme 38,48
Opg 12: Væksthastighed: N'=6.175
              De to tidspunkter: 607,417 eller 392,583
OPg 13: Udtrykket: (2*PI*r)/2   +2h+2r
              Arealudtrykket: vidst forkert.. har kun h i udtrykket :/ ups
Opg 16: 99

Har nogen af de andre computer og nogle tredje lavede jeg kun i hånden, som fx trekanten og monotoniforhold


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

hmm har kigget lidt på opg 16. her er mit bud:

1.den indre temperatur i et bestemt objekt et en funktion f(t) af tiden.

2. f(t) er løsning til differentialligningen df/dt = 0,03*(g(t)-f(t))

3. indsætter man g(t) =20+0,25*t fås df/dt = 0,03*((20+0,25*t)-f(t))

ved at desolve fås et udtryk for f(t) , hvor konstanten kan bestemmes ved brug af oplysningerne at t= 0 er temp 10 grader.

vi kan nu spørge hvad temperaturen eller f(t) er når vores vandbad er 100 grader, hvilket sker efter 320 sekunder.

vi sprøger hvad er f(320) ?

svar : 91,6666

sys det giver mening. lad mig hører hvad i sir
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. maj 2009 af fetablomsten (Slettet)

lallenalle: Ja, sådan har jeg også gjort, og syntes det giver god mening.


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. maj 2009 af himsen (Slettet)

Er der noget sted man kan få fat i det omtalte sæt?? :D


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. maj 2009 af Jessica1

hvis du smider en besked til mig med din mail, kan jeg sende den til dig .. har den rigtige version, som vi fik udleveret på USB, fordi vi gerne ville lave det meste på computer


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. maj 2009 af lol-lol (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #16
11. maj 2009 af himsen (Slettet)

Danke :D


Brugbart svar (0)

Svar #17
11. maj 2009 af lol-lol (Slettet)


Skriv et svar til: Mat A STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.