Matematik

Forkortelse

12. maj 2009 af Determig11 (Slettet)

Hej allesammen hvordan kan man forkerte denne her (UDENHJLÆLPEMIDLER)

200/2^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2009 af Dîor (Slettet)

(200/2)^3=100^3⇒ 100 * 100 * 100 = 100.000


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. maj 2009 af NejTilSvampe

 #1 tror der står 200/(2^3) = 200/8 = 25

for ikke at forvirre satte jeg parentesen, den er i virkeligheden ikke nødvendig, det der står i #0 er lige så rigtigt


Skriv et svar til: Forkortelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.