Matematik

Hvor mange appelsiner købte han?

14. maj 2009 af Tobsorensen (Slettet)

Hejsa allesammen. er der nogen der kan knække denne her:

Lars købte 32 æbler og appelsiner for 104,-. 1 æble koster 2,- og 1 appelsin koster 4,-

Hvor mange appelsiner købte han?

På forhånd tak:-)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2009 af Orkide123456789 (Slettet)

32* 2 = 64 kr
104: 4 = 26 dvs. at han købte 26 appelsiner ;)  
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2009 af NejTilSvampe

 Nøjes dog med at skrive en tråd o_O


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2009 af ibibib (Slettet)

x er antal æbler og y er antal appelsiner

x+y=32

2x+4y=104

.....

x=12 og  y=20


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2009 af MN-P (Slettet)

32 æbler til 2 kr pr styk koster 64 kr

æbler + apelsiner kosteder 104, heraf kostede æblerne 64 kr

apelsiner kostede 40 kr

der købes 40/4 =10 apelsiner til 4 kr pr stk


Skriv et svar til: Hvor mange appelsiner købte han?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.