Fysik
Problem med en formel. Har rapport om Effekt/Nyttevirkning. Jeg skal bruge en formel jeg ikke forstår.
02. december 2004 af
tur04x (Slettet)
Jeg har en rapport um Effekt/Nyttevirkning. I rapporten skal jeg bruge denne formel:
m * c * (t,k - t,b)
altså: masse * specifik varmekapacitet (tror jeg) og paranteset betyder: tid,kogemarket minus tid, begyndergrad
Min udregning er:
1kg * 4200 J/kg*K * 80 K = 3360000.
Problemet er at jeg ikke kan forklare denne formel, hvilket jeg skal...
Plz hjælp mig, jeg skal ha den gjort færdig inden mandag 6.12.04. Tak!
m * c * (t,k - t,b)
altså: masse * specifik varmekapacitet (tror jeg) og paranteset betyder: tid,kogemarket minus tid, begyndergrad
Min udregning er:
1kg * 4200 J/kg*K * 80 K = 3360000.
Problemet er at jeg ikke kan forklare denne formel, hvilket jeg skal...
Plz hjælp mig, jeg skal ha den gjort færdig inden mandag 6.12.04. Tak!
Svar #1
02. december 2004 af Peden (Slettet)
Formlen hedder Q = m*c*(t2-t1)
Hvor Q er et udtryk for brugt energi.
Det du får ud er altså en mængde energi, nærmere bestemt 3,36 Mega Joule.
Hvor Q er et udtryk for brugt energi.
Det du får ud er altså en mængde energi, nærmere bestemt 3,36 Mega Joule.
Skriv et svar til: Problem med en formel. Har rapport om Effekt/Nyttevirkning. Jeg skal bruge en formel jeg ikke forstår.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
