Debat

Skrevet for meget i eksamensprojektet; problem eller ej?

21. maj 2009 af DennisDeH

Nu er der jo mange af os tekniske gymnasieelever der voldsomt glade for endelig at være færdig med eksamensprojeketet i Teknologi B, hvilket i praksis betyder at vi har læseferie (sommerferie).

I den forbindelse, kom jeg til at tænke på hvor stort et problem det egentlig er hvis man er kommet til at skrive for meget i sin rapport. I projektoplægget fr undervisningsministeriet stod der, citat "... Rapporten skal ved individuel aflevering fylde 15-30 normalsider (en normalside svarer til ca. 1300 typeenheder)". Dette svarer til at rapporten må indeholde ca. 40.000 tegn uden mellemrum. Jeg har i min rapport (individuelt udformet) skrevet knap 53.000 tegn uden mellemrum.

Hvor stort et problem er det? Min lærer siger at det ikke gør noget for ham, men censor kunne jo se med barske øjne på det, afhængig af hvordan personen er anlagt.

Så, ja, hvordan bliver der set på sådan en situation?


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. maj 2009 af klotte

Det kommer an på hvor mange gange du gentager dig selv ?


Svar #2
22. maj 2009 af DennisDeH

Ja selvfølgelig. Den "måde" jeg har skrevet for meget på, er ved at uddybe mange af de punkter og argumentere for mine løsningsmetoder.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. maj 2009 af KeepItSimple (Slettet)

Altså hvis censoren har en usædvanlig dårlig dag, så siger min lærer at han godt kan rive det der er for meget af opgaven og man mangler derfor sin slutning. Han får jo kun betaling for de 15-30 sider. Men tvivler på at nogen gør sådan.


Skriv et svar til: Skrevet for meget i eksamensprojektet; problem eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.