Matematik

Bevis for sammenhæng mellem fibonaccifølgen og phi

26. maj 2009 af Red_Shadow (Slettet)

I starten af dette bevis defneres ø' som 0<ø'<1. Men definitionen af ø' er ø'=(1-sq(5))/2.

Det hænger ikke sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2009 af kieslich (Slettet)

nej det må være en skrivefejl. Normalt defineres: Store phi = Φ = (√5 + 1)/2  Lille phi = φ = (√5 - 1)/2


Svar #2
26. maj 2009 af Red_Shadow (Slettet)

I alle mine bøger står der nu at ø'=(1-√5)/2 :S


Skriv et svar til: Bevis for sammenhæng mellem fibonaccifølgen og phi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.