Matematik

potenser og rødder

07. juni 2009 af Fenerb (Slettet)

Jeg har fået en opgave der lyder sådan: "Du skal bevise nogle af potensregnereglerne 8for hel, positiv eksponent) og gør rede for potenser med ikke-positive eksponent"

Hvordan skal man gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af Isomorphician

Fx:

ap*aq = ap+q

Fordi:

(a1*a2*....ap)*(ap+1*ap+2*.....*ap+q) = ap+q

------------- 

a-p = 1/ap


Skriv et svar til: potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.