Matematik

Eksponentiel vækst

08. juni 2009 af sofiej (Slettet)

Hej.

Er der nogle, som kan hjælpe med følgende problemtstilling til mundtlig eksamen:

Hvis x vokser med 2, hvor mange procent større bliver så y?

Løsning og grund ville være perfekt.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2009 af peter lind

Du skal beregne (f(x+2)-f(x))/f(x)


Svar #2
08. juni 2009 af sofiej (Slettet)

Kan du uddybe lidt mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2009 af peter lind

f(x) = a*ekx. (f(x+2)-f(x))/f(x)= (ek(x+2)-ekx)/ekx = e2k-1


Skriv et svar til: Eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.