Matematik

inverse funktioner

15. juni 2009 af mm :) (Slettet)

er funktioner g(x)=2^x og f(x)= 0,5^x hinandens inverse funktioner?

og hvad er forskellen mellem udviklinger, funktioner, vækst og sammenhænge..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af mathon

g-1(y) = log2(y)

f -1(y) = log0,5(y)

..............

loga(x) = logaritmen - med grundtal a - til x


Skriv et svar til: inverse funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.